Τελική ευθεία για Λαμία

skourtopoulosΌλα έτοιμα για το επόμενο τοπικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας και την ΕΣΚΑΣΕ. Την Παρασκευή στις 14 Μαϊου και το Σάββατο στις 15 ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Αλέκος Δάγλας θα μιλήσουν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι οι προπονητές της πόλης και των γύρω περιοχών θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα! Πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα μέλη του συνδέσμου θα είναι ελεύθερη. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του κόουτς Δάγλα με θέμα: «Αρχές και ασκησιολόγιο αιφνιδιασμού» που θα ξεκινήσει στις 16.30.

Ακολουθεί η ομιλία του προπονητή του Περιστερίου Θανάση Σκουρτόπουλου «Ατομική προπόνηση ψηλών παικτών» και η μέρα θα ολοκληρωθεί με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει «Επίθεση εναντίον ζώνης». Η δεύτερη μέρα θα ξεκινήσει με τον Θανάση Παπαχατζή να εξηγεί την άμυνα της ΑΕΚ στα pick en roll.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις 11 θα ξεκινήσει να μιλάει για zone press άμυνα 1-2-1-1 και το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον κόουτς Σκουρτόπουλο για θέματα επίθεσης εναντίον man to man.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software