Στην τελική ευθεία το Διεθνές Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

acs_clinic.mikri.jpg Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο σεμινάριο της... σεζόν. Ο λόγος για το 1ο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει το Αμερικάνικο κολέγιο ACS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

acs_clinic.jpg Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο σεμινάριο της... σεζόν. Ο λόγος για το 1ο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει το Αμερικάνικο κολέγιο ACS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Τρεις καταξιωμένοι προπονητές του κολλεγιακού πρωταθλήμάτος των ΗΠΑ (NCAA), ο Τζον Μαργαρίτης (University of California, Riverside) , ο Μάικ Εϊντρας (Northern Arizona University) και η Cheryl Burnett (πρώην προπονήτρια Southwest Missouri State και Michigan) θα είναι οι διεθνείς ομιλητές, που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Από την Ελλάδα θα μιλήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας κι ο Δρ. Αναστάσιος Καμπουράκης για τα ακαδημαϊκά και αθλητικά θέματα που έχουν σχέση με την εισαγωγή μαθητών/μαθητριών σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ACS (Αγίας Παρασκευής 129 & Καζαντζάκη) στο Χαλάνδρι. 

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα. Πατήστε
εδώ για να δείτε τις πληροφορίες του Σεμιναρίου. Πατήστε εδώ για τα βιογραφικά των ομιλητών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software