Ο ΣΕΠΚ συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Ο ΣΕΠΚ συμμετείχε στην ηλεκτρονική διαβούλευση (τηλεδιάσκεψη) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαρτίου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα το πλαίσιο λειτουργίας του επαγγέλματος του προπονητή, όπου το "παρών" έδωσαν επίσης σύνδεσμοι κι άλλων ομαδικών αθλημάτων. 

Από την πλευρά του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε καταρχήν θετική ανταπόκριση, ενώ επισημάνθηκε πως θα υπάρξει το προσεχές διάστημα νέα διαβούλευση μεταξύ όλων των συνδέσμων προπονητών και του ιδίου, πριν γίνει η κατάθεση του νομοσχεδίου.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επεσήμανε -μεταξύ άλλων- για ακόμη μια φορά την πάγια θέση του για την επέκταση της υποχρεωτικής κατοχής του δελτίου ταυτότητας προπονητή σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων και σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, την είσοδο σε αθλητικούς χώρους για την τέλεση προπόνησης μόνο όσων φέρουν την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά και την ανάγκη για τήρηση της αντιστοιχίας μεταξύ της κατηγορίας του διπλώματος και της κατηγορίας στην οποία εργάζεται ο εκάστοτε προπονητής.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software