Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε σε webinar στην Τουρκία

sfairopoulos Καλεσμένος σε webinar του Συνδέσμου Προπονητών της Τουρκίας ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εισπράττει την αναγνώριση και τον καθολικό σεβασμό ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης με το προπονητικό έργο που έχει επιδείξει. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών της Τουρκίας για το θέμα "Fast break & Transition". 

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν το webinar που έγινε στην Τουρκία, είχε μιλήσει σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ με θέμα "Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση", το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε μεγάλη απήχηση (μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τι είχε πει).

Το 2019/20, μέχρι την διακοπή της EuroLeague λόγω του κορονοϊού, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατείχε μία από τις πρώτες θέσεις στον αιφνιδιασμό και στο γρήγορο παιχνίδι (early game), κάτι που αποτέλεσε αφορμή προκειμένου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο webinar της Τουρκίας να μεταδώσει τις γνώσεις του σε ό,τι αφορά την καλύτερη δυνατή εκτέλεση καταστάσεων που διαμορφώνονται μέσα από το γρήγορο τέμπο παιχνιδιού που μπορεί να επιβάλλει μια ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέλυσε διεξοδικά το κομμάτι του αιφνιδιασμού, δηλαδή το "άνοιγμα", την "ανάπτυξη" και το "τελείωμα" του, τον πρωτεύοντα και τον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό και τις επιλογές στο transition παιχνίδι με προβολή διαφανειών και βίντεο, μέσω ειδικού προγράμματος σχεδίασης και ανάλυσης στην οθόνη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software