Υψηλό ποσοστό επιτυχίας

| Έλληνες του Εξωτερικού

dedas Με μερικές μεγάλες νίκες για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού και με θετικό απολογισμό ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. Οι Δέδας, Ζούρος, Χουγάζ, Κατσικάρης, Ιτούδης, Παπαθεοδώρου, Δικαιουλάκος και Κούκος πήραν το δίποντο της νίκης, όμως στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν το ίδιο οι Μπαρτζώκας, Παπαδόπουλος και Χατζηδάκη.

dedas Με μερικές μεγάλες νίκες για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού και με θετικό απολογισμό ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. Οι Δέδας, Ζούρος, Χουγάζ, Κατσικάρης, Ιτούδης, Παπαθεοδώρου, Δικαιουλάκος και Κούκος πήραν το δίποντο της νίκης, όμως στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν το ίδιο οι Μπαρτζώκας, Παπαδόπουλος και Χατζηδάκη.

Την έκπληξη της αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα έκανε η Γκαζιάντεπ, η οποία κέρδισε με 79-66 την Γαλατάσαραϊ μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα με αυτό το διπλό ανέβασε σε 9-10 το ρεκόρ της κι έτσι "σκαρφάλωσε" στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.
Η καλή πορεία της Μπουντούτσνοστ στην ΑΒΑ Liga συνεχίζεται. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου έχοντας επιθετική πολυφωνία ξεπέρασαν το εμπόδιο της FMP με 93-84 κι έτσι έμειναν σε απόσταση μίας νίκης από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ντέρμπι... μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η εκτός έδρας δοκιμασία της πρωτοπόρου Όμπερβαρτ με τη δεύτερη στη βαθμολογία Γκμούντεν. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ νίκησε εκτός έδρας με 80-70 κι έτσι αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τους διώκτες της στη βαθμολογία του αυστριακού πρωταθλήματος.
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μούρθια, η οποία κέρδισε με 92-80 την Μπέτις κι έτσι έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην ACB. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη έδειξαν να ανταπεξέρχονται στην αναγκαιότητα που υπήρχε για το δίποντο κι έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.
Το 2 στα 2 έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι μας στη VTB. Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη και του συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη, παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία κερδίζοντας στο ρωσικό ντέρμπι με 92-88 την Ούνικς Καζάν. Νίκη οκτάδας πέτυχε και η Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς κέρδισε εκτός έδρας με 79-78 την Άβτοντορ.
Το δώρο της Όσναμπρουκ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Γκέτιγκεν, η οποία έπιασε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας γυναικών την Βολφενμπούετελ. Τα κορίτσια του Γιάννη Κούκου έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Γκρούενμπεργκ και παίζοντας εξαιρετική άμυνα έφτασαν εύκολα στη νίκη με 50-36.
Δύο συνεχόμενες νίκες ήταν αρκετές για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αντέδρασε και κόντρα στην Άδανα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του άμεσου συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα, επιβλήθηκε με 76-69 κι έτσι παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του τουρκικού γυναικείου πρωταθλήματος.
Για την ίδια διοργάνωση η Χατάι δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να ανατρέψει τον τίτλο του αουτσάιντερ. Τα κορίτσια της Κατερίνας Χατζηδάκη "λύγισαν" με 75-61 απέναντι στην Καϊσέρι κι έτσι πλέον το ρεκόρ τους είναι στο 10-9.
Εκτός προγράμματος ήττα γνώρισε η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Εστουδιάντες. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκαν στην παράταση με 83-81 κι έτσι ο σύλλογος της Καταλωνίας υποχώρησε στην 5η θέση της ACB με ρεκόρ 14-6.
Η Τρέπσα πάλεψε σθεναρά κόντρα στην ισχυρή Μπασχκίμι, όμως στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 79-70. Παρά την ήττα η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Κοσόβου έχοντας ρεκόρ 12-7.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software