"Διαφημίστηκε το Ελληνικό μπάσκετ και ο Έλληνας προπονητής"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

skourtopoulos O ΣΕΠΚ συγχαίρει τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του για την πρωτιά της Εθνικής μας ομάδας, η οποία αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

skourtopoulos Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την πρωτιά της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στον Προκριματικό Όμιλο και την πανηγυρική κατάκτηση του εισιτηρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Κίνα.

Ο ΣΕΠΚ επίσης επιθυμεί να αποδώσει τα εύσημα στους συνεργάτες προπονητές και φυσικά στους παίκτες που είναι εξάλλου και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, καθώς και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Η Εθνική μας όχι μόνο κατέκτησε τον στόχο της, αλλά παράλληλα με την εξαιρετική της παρουσία σε γήπεδα ανά την επικράτεια, διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, που μας έχει δώσει τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία ανήκει στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του (Γιάννη Ελευθεριάδη, Θανάση Μολυβδά και Γιάννη Καλαμπόκη), που καθοδηγήσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επιτυχία, ανταποκρίθηκε πλήρως στις νέες συνθήκες που προέκυψαν λόγω των "παραθύρων", παρουσίασε ένα συνεπές πρόσωπο και κατάφερε να ενσωματώσει στην ομάδα και αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Σύνδεσμος μας αναγνωρίζει την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, που από τη δική τους μεριά διαφήμισαν ακόμη μια φορά το το υψηλό επίπεδο και τις ικανότητες των Ελλήνων Προπονητών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software