9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑ 2008 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

9o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑ 2008


ΒΕΡΟΙΑ, 13 & 14 Ιουνίου 2008

Τόπος διεξαγωγής : Δ.Α.Κ. ΒΕΡΟΙΑ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΚΕΛΑΣ"

Κορυφαίοι προπονητές από την Ευρώπη και την Αμερική θα διδάξουν στο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Βέροια. Συγκεκριμένα οι κύριοι ομιλητές θα είναι ο νέος προπονητής της Μπανταλόνα Sito Alonso, ο assistant coach του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Coach του Κολεγίου Orange Coast Steve Spencer.

 


ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

  • ΝΤΟΣΙΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ (T-SHIRT)

  • ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


1.      ΕΓΓΡΑΦΗ

  • 25€ για τα μέλη του Σ.Ε.Π.Κ., τους Κύπριους συναδέλφους, τους φοιτητές ειδικότητας των Τ.Ε.Φ.Α.Α. καθώς επίσης και τους σπουδαστές των Σχολών της Γ.Γ.Α. που λειτουργούν στη διάρκεια του Σεμιναρίου

  • 50 € για τα μη μέλη και τους αλλοδαπούς προπονητές


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Κατάθεση στα ΕΛΤΑ (Ταχυδρομική Επιταγή που να αναγράφεται ευκρινώς ονοματεπώνυμο, αριθμός μητρώου στον ΣΕΠΚ με την  αιτιολογία 9ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών  "ΒΕΡΟΙΑ 2008" ).
2. Στα γραφεία του Συνδέσμου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
3. Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

1.      ΑΘΗΝΑ: Λ. Συγγρού 230, 17672 Καλλιθέα (3ος όροφος) Τηλ: 2109532600-2, Fax 2109532603 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

2.      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, Τέρμα Ν. Κρήνης, 55132, Καλαμαριά Τηλ:/fax:2310489244,

3.      Στην ιστοσελίδα του  Σ.Ε.Π.Κ -     www.sepk.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Βιντεοσκόπηση του Σεμιναρίου από συμμετέχοντα δεν επιτρέπεται. Το Σεμινάριο θα Βιντεοσκοπηθεί από τον Σ.Ε.Π.Κ. και θα είναι διαθέσιμο, σε τιμή κόστους, αμέσως μετά τη λήξη του.

e-genius.gr ...intelligent web software