Η ΕΣΚΑΝΑ τίμησε τον Σωκράτη Ηλιάδη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

iliadis proti Το μπάσκετ της Νότιας Αττικής είχε χθες την... τιμητική του, καθώς στο "Κλειστό Βάρης" διεξήχθη ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ. Στο περιθώριο του αγώνα η διοργανώτρια αρχή δια χειρός του προέδρου της, Γιάννη Παλάτο και του Κώστα Πολίτη, τίμησε τον ταμεία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Σωκράτη Ηλιάδη, για την μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

ILIADIS Το μπάσκετ της Νότιας Αττικής είχε χθες την... τιμητική του, καθώς στο "Κλειστό Βάρης" διεξήχθη ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ. Στο περιθώριο του αγώνα η διοργανώτρια αρχή δια χειρός του προέδρου της, Γιάννη Παλάτο και του Κώστα Πολίτη, τίμησε τον ταμία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Σωκράτη Ηλιάδη, για την μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Στη νικήτρια ομάδα του Ιωνικού Νικαίας (κέρδισε στον τελικό τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου με 80-68) την απονομή του τροπαίου έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ και παλιά δόξα της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννη Μακρή.

giannakis

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software