Τσούρμας: "Αλλαγή στόχων"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

tsoyrmas Το Ανατόλια, βάσει των τελευταίων ανακατατάξεων στα Εθνικά Πρωταθλήματα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσούρμας, μίλησε στο Sepk.gr για τις διαφορές που προκύπτουν κι οι οποίες δεν εστιάζονται στον τρόπο δουλειάς, παρά μόνο στους στόχους.

"Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που θα μας δωθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Πριν 9 χρόνια το συγκεκριμένο τιμ είχε αναλάβει την ομάδα στο Β' Τοπικό και τώρα καταφέραμε να ανεβούμε στην Β' Εθνική! Είναι μια πρόκληση, περισσότερο για τους αθλητές. Το ήθελαν πολύ και το προσπάθησαν" ήταν τα πρώτα του λόγια.

"Επί της ουσίας με τη νέα κατηγορία, δεν αλλάζει κάτι. Εμείς είχαμε κάνει από νωρίς τις κινήσεις μας, γιατι θέλουμε να στελεχώνουμε γρήγορα την ομάδα για να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Πήραμε παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν και στη Β' Εθνική. Κι από την αρχή να ξέραμε ότι θα παίξουμε στην πιο πάνω κατηγορία, τις ίδιες επιλογές θα κάναμε.

Αυτο που αλλάζει είναι οι στόχοι. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με αθηναίκές ομάδες που έχουν βαριά φανέλα, τον Ηρακλή που έχει μεγάλο ειδικό βάρος και παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Πιερικός/Αρχέλαος, η ΜΕΝΤ κι ο Αίαντας Ευόσμου. Συν του ότι υποβιβάζονται τέσσερις. Οπότε εμείς που ξεκάθαρα φέτος θα είχαμε στόχο την άνοδο στην Γ' Εθνική, τώρα θα πρέπει να παλέψουμε για να μην κινδυνεύσουμε.

Έχουμε εμπιστοσύνη όμως στο υλικό, ενώ η διοίκηση είναι μια από τις πιο συνεπείς στις εθνικές κατηγορίες κι έτσι αισθανόμαστε ασφαλείς".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software