Χριστόπουλος: "Μεγάλη τιμή η παρουσία στο Αθήνα 2019"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

christopoulos Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα δώσει το "παρών" στο "Αθήνα 2019" ως ένας εκ των ομιλητών του Διεθνούς Σεμιναρίου, που διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΠΚ. Με μακρά θητεία στο εξωτερικό και εμπειρίες που περιλαμβάνουν την Κίνα, ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει τις δικές του ιδέες και απόψεις για το κομμάτι της χρησιμοποίησης των ατομικών αμυντικών ικανοτήτων των παικτών στη δομή και τη λειτουργία της ομαδικής αμυντικής τακτικής. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr): "Είναι μεγάλη μου τιμή που θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω σε Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου και να μοιραστώ μαζί με συναδέλφους τις εμπειρίες μου στον χώρο και συγχρόνως να αποκομίσω γνώσεις από τη συμμετοχή μου, δεδομένης της παρουσίας δύο καταξιωμένων και επιτυχημένων προπονητών, όπως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης", ενώ συνέχισε:

"Είναι σημαντικό για κάθε προπονητή, κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις για το άθλημα που υπηρετεί και αγαπά".

Αναφορικά με το θέμα πάνω στο οποίο θα μιλήσει, ανέφερε ότι "θα είναι σημαντικό να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις αμυντικές δεξιότητες και να τις εξελίξουμε σε τέτοιο σημείο, στο οποίο θα είναι κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν για κάθε δομή αμυντικού συστήματος που επιλέγει ο κατάλληλος προπονητής. Με σκοπό οι παίκτες να είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν την αμυντική φιλοσοφία. Νομίζω ότι εξελίσσοντας αυτές τις δεξιότητες, μπορούν να εναρμονιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα".

Τέλος, σημείωσε: "Πάνω σε αυτό το κομμάτι, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αμυντικές δεξιότητες και να αναπτύξουμε θέματα που αφορούν στο σύνολο την αμυντική λειτουργία μιας ομάδας. Από την ατομική άμυνα μέχρι το κομμάτι της επίδειξης άμυνας στο pick n roll. Με αυτό θα κλείσω την ομιλία, προκειμένου οι συνάδελφοι που θα είναι παρόντες στο Σεμινάριο να αποκομίσουν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωτικά στοιχεία σχετικά με το αντικείμενο".

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αναπτύξει τη θεματολογία του, στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του "Αθήνα 2019". Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί από τις 16:30 έως τις 17:45 στο κλειστό γήπεδο των Μελισσίων, την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software