Απόλυτα πετυχημένο webinar

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

brats1 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα "μυστικά" του πάνω στο "Offensive Transition" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

brats4 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα "μυστικά" του πάνω στο "Offensive Transition" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

Το Σεμινάριο από το πρώτο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών που το παρακολούθησαν με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται διεξοδικά στο "offensive transition", το οποίο χαρακτήρισε βασικό στοιχείο για μία ομάδα που θέλει να παίξει σύγχρονο μπάσκετ. Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία του κόουτς Μπρατσιάκου ήταν τα βίντεο με ασκήσεις που προβλήθηκαν. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους κάτι που αποδείχτηκε χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την υψηλού επιπέδου ομιλία που παρέθεσε. Ο ΣΕΠΚ δεσμεύεται ότι ομιλίες ανάλογου επιπέδου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και σε Τοπικά ή Διεθνή Σεμινάρια με αποκλειστικό στόχο ο Έλληνας προπονητής να είναι πάντα ενημερωμένος και πλήρως εφοδιασμένος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software