Τέλος ο ΜακΜίλαν

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
mcmilan Μετά τον Μάικ Ντ' Αντόνι άλλος ένας προπονητής αποχώρησε από πάγκο ομάδας ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Νέιτ ΜακΜίλαν, που απολύθηκε από το Πόρτλαντ μετά από 7 χρόνια. Τη θέση του θα πάρει -ως υπηρεσιακός προπονητής- ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κέλεμπ Κανάλις. Τον Ντ' Αντόνι διαδέχτηκε στους Νικς ο Μάικ Γούντσον.

Ουσιαστικά ήταν η... αυλαία στο πείραμα των τελευταίων ετών, που συνδυάστηκε από το "κόψιμο" του Γκρεγκ Όντεν, την αποτυχία "αναγέννησης" της ομάδας και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μετά την άσχημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη (έχαναν με 42 πόντους διαφορά).

"Ουσιαστικά με αυτές τις κινήσεις ετοιμαζόμαστε μέσω του ντραφτ και της ελεύθερης αγοράς να ακολουθήσουμε μια διαφορετική ρότα το καλοκαίρι" τόνισε ο πρόεδρος Λάρι Μίλερ.

Ο ΜακΜίλαν έκλεισε το κεφάλαιο στο Όρεγκον ως ο τρίτος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία των Μπλέιζερς πίσω από τον Τζακ Ράμσεϊ και τον Ρικ Είντελμαν.

Ο Κέλεμπ Κανάλις, μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του ΜακΜίλαν, θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Νωρίτερα μες στη βδομάδα οι Νικς άλλαξαν πρόσωπο στον πάγκο. Ο Μάικ Ντ΄Αντόνι παραιτήθηκε και τη θέση του στους Νικς πήρε ο Μάικ Γούντσον.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software