Μαρκόπουλος: "Συναρπαστική Α1"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

soulis Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 3η θέση στα πλέι-οφ και μαζί το εισιτήριο για τους προκριματικούς της Ευρωλίγκα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το επίτευγμα, την συναρπαστική Α1 κι όχι μόνο.

"Αν εξαιρέσουμε τις δύο ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήταν ένα αρκετά συναρπαστικό πρωτάθλημα παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν στην κοινωνία. Υπήρχαν ισοδύναμες ομάδες με καλά παιχνίδια, ήταν δυνατές οι έδρες και δεν ήξερες ποια ομάδα θα επικρατήσει με εκείνη που θα έσπαζε έδρες να έπαιρνε το προβάδισμα".


Για το γεμάτο κλειστό: "Ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο ήταν σπουδαίο. Θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα του μπάσκετ. Πρέπει να επανέλθει το μπάσκετ στη ελίτ, έχει φέρει πάρα πολλές χαρές στους Έλληνες φιλάθλους και ο κόσμος πρέπει να το αγαπήσει περισσότερο. ήταν πολύ καλό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ που γέμισε και το πιο ευχάριστο είναι που οι φίλαθλοι το χάρηκαν".


Για την έλευση του στον ΠΑΟΚ: "Μετά την επιτυχία σίγουρα δεν μετανιώνεις για την επιλογή που έκανες. Μια μεγάλη ομάδα δεν την αφήνεις στην μέση της περιόδου να πάει όπου θέλει. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο για αυτήν. Σίγουρα υπήρξανε και λάθη αλλά στο τέλος τα λάθη ήταν λιγότερα και για αυτό ήρθε η επιτυχία. Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι τα πάντα οφείλονται στους παίκτες, αυτοί είναι που εργάζονται στο γήπεδο και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε".



Για το μέλλον του: "Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Θα δούμε τις συνθήκες, υπάρχει ένα συμβόλαιο, αλλά τα συμβόλαια άλλες φορές ισχύουν, άλλες όχι".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software