H Sue Semrau στο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ACS

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sue_semraufinal Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ACS, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς στις 29 Απριλίου θα ανοίξει την αυλαία του, κλείνοντάς την 1η Μαΐου. sue_semraufinal Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ACS, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς στις 29 Απριλίου θα ανοίξει την αυλαία του, κλείνοντάς την 1η Μαΐου.

Μία από τις κορυφαίες προπονήτριες στο γυναικείο αμερικανικό μπάσκετ θα βρεθεί στους ομιλητές, προκειμένου να μεταφέρει τις υψηλές παραστάσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για την Sue Semrau, η οποία κουβαλάει στις πλάτες της 23 χρόνια καριέρας με αξιοσημείωτη καριέρα στο NCAA, ενώ έχει εργαστεί και ως ασίσταντ κόουτς στην αμερικανική ομάδα Νεανίδων.

Για διευκρινιστικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ACS (2106070327) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (2109532600), ενώ εγγραφές γίνονται τόσο ηλεκτρονικά (www.acs.gr/clinic-information) μέχρι τις 27 Απριλίου, όσο και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Sue Semrau, Florida State University
Ή Semrau έχει χτίσει την φήμη ως μια από τις κορυφαίες προπονήτριες στο γυναικείο αμερικάνικο μπάσκετ. Έχει μια μακρά ιστορία στην προπονητική, με 23 χρόνια, 408 νίκες και παρουσία σε 11 τουρνουά NCAΑ. Είναι η Πρώτη Προπονήτρια του Florida State University για 14 χρόνια και έχει τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του σχολείου, έχοντας παράλληλα κοουτσάρει 7 παίκτριες που επιλέχθηκαν στο WNBA.
Η Semrau ξεκίνησε την καριέρα της στο Occidental College in California ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην αμερικάνικη oμάδα Nεανίδων.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software