Κατέκτησε τον τίτλο το UConn!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

uconn_03Τον τίτλο του πρωταθλητή στο NCAA κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του πριν από μερικές ώρες το UConn! Σ' έναν τελικό που δεν διεκδίκησε "δάφνες ποιότητας", καθώς οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα αγχωμένες, το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ ήταν λιγότερο άστοχο από το Μπάτλερ, φτάνοντας στην επικράτηση με 53-41.

uconn_03Τον τίτλο του πρωταθλητή στο NCAA κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του πριν από μερικές ώρες το UConn! Σ' έναν τελικό που δεν διεκδίκησε "δάφνες ποιότητας", καθώς οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα αγχωμένες, το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ ήταν λιγότερο άστοχο από το Μπάτλερ, φτάνοντας στην επικράτηση με 53-41. Κορυφαίος του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον "Madman", Κέμπα Ουόκερ, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους, ενώ ουδείς διασώθηκε από τα "μπουλντόγκς", καθώς τα βασικά τους "ατού" εγκλωβίστηκαν από την πολύ καλή αμυντική τακτική του Τζιμ Καλχούν!

ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ: Oυόκερ 16 (5/19 σουτ), Λαμπ 12, Οριάκι 11 (11ρ.), Γκίφι 4, Νάπιερ 4, Μπέβερλι 2, Οκβάντου 2, Ολάντερ 2, Σμιθ, Κουμπς / ΜακΝτάνιελ
ΜΠΑΤΛΕΡ: Μακ 13, Στίγκαλ 9, Χάουαρντ 7 (1/13 σουτ), Βανζάντ 5, Σμιθ 5, Νορέντ 2, Χαν, Χόπκινς, Μπούτσερ, Μάρσαλ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software