"Αυτή είναι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
christopoulos_mikri.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καταγγέλει τη συμπεριφορά του προέδρου των Τρικάλων, Γιώργου Γιαννούλα, έκανε προσωπική λεκτική επίθεση στον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο ΣΕΠΚ απέστειλε επιστολή με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για τα λεγόμενα του κ. Γιαννούλα.

christopoulos.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καταγγέλει τη συμπεριφορά του προέδρου των Τρικάλων, Γιώργου Γιαννούλα, έκανε προσωπική λεκτική επίθεση στον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο ΣΕΠΚ απέστειλε επιστολή με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για τα λεγόμενα του κ. Γιαννούλα.

 Το κείμενο της επιστολής:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, αφού πρώτα αποδώσει τα εύσημα στον ΑΣ Τρικάλων για την πορεία της ομάδας στην Α1, δεδομένου ότι το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τόσο οργανωμένες περιφερειακές ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο του, επιθυμεί να εκφράσει τη θλίψη του για τις δηλώσεις του προέδρου Γιώργου Γιαννούλα κατά του μέλους μας, Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο πρόεδρος των Τρικάλων σε συνέντευξη του κατηγόρησε τον Έλληνα τεχνικό για έλλειψη επαγγελματισμού και τεχνογνωσίας καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά "οι παίκτες είχαν πολλούς τραυματισμούς".

Τέτοιες δηλώσεις μειώνουν το κύρος των ανθρώπων του μπάσκετ και θεωρούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την ως τώρα αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση των Τρικάλων σε όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιάννη Χριστόπουλου και της ομάδας, προκαλεί υποψίες για τα κίνητρα του κ. Γιαννούλα, ο οποίος διέβαλλε τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Το μέλος μας δεν ζητά τίποτα περισσότερο από τα συμφωνηθέντα  Ο πρόεδρος κατηγόρησε τον προπονητή για έλλειψη επαγγελματισμού, όμως ο ίδιος επιδεικνύει την πιο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά με το να μην τηρεί το συμβόλαιο που υπογράφτηκε από τις δύο πλευρές, κάτι που είναι αδιανόητο για όλες τις προηγμένες μπασκετικά χώρες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Γιαννούλας καταφέρθηκε δημοσίως, πραγματοποιώντας προσωπική επίθεση σε έναν προπονητή που δεν έχει δώσει δικαιώματα, αλλά είναι γνωστός για την εργατικότητα του και έχει αφήσει αξιόλογα δείγματα γραφής στις ομάδες που έχει δουλέψει ως τώρα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software