Ο Κατσικάρης διδάσκει στην Ισπανία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
katsikaris_mikri.jpg Ο Φώτης Κατσικάρης, εξακολουθεί να εκπροσωπεί τους Έλληνες Προπονητές στην Ευρώπη, καθώς το διήμερο (26 και 27 Απριλίου) δίδαξε σε σεμινάρια στην Ισπανία, προσκεκλημένος από τον Σύνδεσμο Προπονητών της Καταλονίας στη Τζιρόνα και στη Γέιδα.
katsikaris_megali.jpg Ο Φώτης Κατσικάρης, που εκπροσώπησε το ελληνικό μπάσκετ στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την ACB, συνεχίζει να το κάνει ως ομιλητής σε σεμινάρια προπονητών στην Ισπανία. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο πρώην προπονητής της Βαλένθια μίλησε σε δύο καταλανικές πόλεις.

Συγκεκριμένα την Κυριακή ο Φώτης Κατσικάρης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας της Καταλονίας και δίδαξε στην πόλη Μπλάνες (παραλιακή περιοχή της Τζιρόνα) στα πλαίσια του φάιναλ-φορ των Εφήβων που κατέκτησε η Μπανταλόνα.

Το θέμα του Έλληνα τεχνικού ήταν το "ένας-εναντίον-ενός μέσα από οργανωμένο παιχνίδι". Στο σεμινάριο δίδαξε ακόμη ο Ρικάρ Κασάς.

Τη Δευτέρα ο Φώτης Κατσικάρη δίδαξε στο σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών της Καταλονίας στη Γέιδα, αναφερόμενος στην "ανάπτυξη της ατομικής τεχνικής και τακτικής για περιφερειακούς παίκτες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software