Το ραντεβού των προπονητών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sepk_pitta_mikri.jpg Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να πουν "καλή χρονιά" στην πρώτη εκδήλωση του 2009. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης 20.30 στο ξενοδοχείο Intercontinental, παράλληλα με τις βραβεύσεις.
sepk_pita.jpg Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να πουν "καλή χρονιά" στην πρώτη εκδήλωση του 2009. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης 20.30 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λ. Συγγρού 89-93 στην Αίθουσα "Αφροδίτη")

Παράλληλα θα γίνει κι η βράβευση των προπονητών που διακρίθηκαν μέσω των ομάδων τους (άνοδο) τη σεζόν 2007-2008, του Σούλη Μαρκόπουλου ως "προπονητή της χρονάς" στην Α1 και των κ.κ Διαμαντόπουλου, Κουμανάκου, Κουτσούκου, Βλαντή, καθώς και του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ κι ο πρόεδρος του Παναγιώτης Γιαννάκης προσκαλεί όλα τα μέλη να δώσουν το παρών σε αυτή την εκδήλωση, για να χειροκροτήσουν τους διακριθέντες και να ανταλλάξουν όλοι μαζί ευχές για τη νέα χρονιά.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software