Η οικογένεια του μπάσκετ στο Χριστοδούλειο

| Δελτία Τύπου
xristo Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα επισκέφτηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, ο ΣΕΠΚ και ο ΠΣΑΚ. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό μοίρασε δώρα και χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε καθώς το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την μπασκετική οικογένεια. xristo Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα επισκέφτηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, ο ΣΕΠΚ και ο ΠΣΑΚ. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό μοίρασε δώρα και χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε καθώς το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την μπασκετική οικογένεια.

Με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Χαλβατζάκη, τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Μαμαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή, Γιώργο Κονδύλη εκπροσωπήθηκε ο ΕΣΑΚΕ, ενώ ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Θόδωρο Μπολάτογλου και τον κόουτς Τζίμη Κουστένη.

Από τον ΠΣΑΚ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Μανώλης Παπαμακάριος, ο Ειδικός Γραμματέας, Δημήτρης Τσαλδάρης, το μέλος του ΔΣ, Αντώνης Μάντζαρης, ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης, και τα μέλη: Δημήτρης Κομποδιέτας, Θωμάς Νίκου, Δημήτρης Αράπης, Γιάννης Δημάκος, Πέτρος Μελισσαράτος.

Τους φορείς του μπάσκετ υποδέχτηκε η διευθύντρια του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Βάσω Μανούση, η οποία στον χαιρετισμό της ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που για πολλοστή χρονιά είστε δίπλα μας. Ευχαριστώ τον κύριο Παπαμακάριο που έκανε την σύνδεση αρχικά του ιδρύματος με το μπάσκετ. Το ίδρυμα στηρίζεται και βοηθιέται πάρα πολύ από εσάς. Είστε μία σταθερή άξια στο χώρο και τα κορίτσια κάθε φορά περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία πότε θα έρθετε.
doul Το ίδρυμα λειτουργεί εδώ και 70 χρόνια φιλοξενώντας κοριτσάκια. Το μικρότερο μας αυτή τη στιγμή είναι 3,5 ετών και φτάνουμε μέχρι κοπέλες 24 χρονών. Ο χώρος βασίζεται αποκλειστικά σε εθελοντική προσφορά. Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε που κάθε χρόνο δίνεται την δυνατότητα στα μεγάλα μας κορίτσια να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι και να παρακολουθούν μπάσκετ. Καλές γιορτές σε όλους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κύριος Γιώργος Χαλβατζάκης ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για ακόμα μία χρονιά μας δέχεστε σε αυτή τη ζεστή αγκαλιά. Το έργο που επιτελείτε είναι πολύ σημαντικό και ειδικά αυτές τις ημέρες. Το μπάσκετ πάντα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που βοηθούν. Φέτος και τα επόμενα χρόνια θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Χαιρόμαστε που τα κορίτσια είναι φίλαθλοι του μπάσκετ και θα χαρούμε να σας βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα από εδώ και πέρα. Θα έρθουμε σε συνεννόηση ώστε να λάβετε προσκλήσεις και να είστε συντεταγμένα πλέον στις οικογενειακές κερκίδες που θα ανακοινώσουμε.
Σε οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε ανοικτοί γιατί η αγκαλιά του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ θα είναι δίπλα σας για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνετε. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη
».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Μπολάτογλου, ο οποίος τόνισε: eio «Από την αρχή είχαμε πει ότι δεν είμαστε εδώ για μία χρονιά αλλά ότι θα υπάρχει συνέχεια. Είμαστε και φέτος πιστοί στο ραντεβού μας. Χαίρομαι που βλέπω το οίκημα να εξελίσσεται και να γίνονται έργα συντήρησης. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό, το οποίο αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ευχόμαστε καλές γιορτές και σας ευχαριστούμε που για ακόμα μία χρονιά μας δεχθήκατε με αγάπη».
Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος υποστήριξε: «Πλέον δεν είναι μία εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα όπως συνηθίζεται αυτές τις ημέρες. Νιώθω ότι έρχομαι σε μία ζεστή αγκαλιά με την οποία εδώ και έξι χρόνια είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία. Όπως είπε ο κύριος Χαλβατζάκης δεν θέλουμε να περιοριστούμε μόνο σε αυτή την επίσκεψη, αλλά είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα που έχετε κι όπως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software