Μηνιαία συγκέντρωση Προπονητών στην Θεσσαλονίκη

| Δελτία Τύπου

Sepk_logo Την Δευτέρα 18/04/2011 και ώρα 18:00 έγινε η καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος με βασικό ομιλητή τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παμπαίδων κ. Γιώργο Δοξακη στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Κ. στην Μίκρα. Η συγκέντρωση είχε μεγάλη συμμετοχή προπονητών - μελών του ΣΕΠΚ οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα των μικρών ηλικιών. Ενώ παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου του ΣΕΠΚ Θ. Ροδόπουλος, Α. Μαρκόπουλος, Π. Αθανασιάδης και Σ. Ηλιάδης.

Ο Γ. Δοξάκης αναφέρθηκε στις Εθνικές ομάδες γενικότερα αλλά και στις Εθνικές μικρών ηλικιών και ειδικότερα από το στάδιο της επιλογής, την προετοιμασία τους μέχρι και τις ετήσιες ευρωπαικές υποχρεώσεις τους. Όπως ανέφερε αντίθετα με ότι γινόταν στο παρελθόν όπου οι Εθνικές ομάδες είχαν κάθε δύο χρόνια υποχρεώσεις τώρα έχουν κάθε χρόνο. Αναφορικά με την προετοιμασία των νέων παικτών ο Γ. Δοξάκης τόνισε ότι σήμερα πρέπει να γίνουν καλύτεροι αθλητές διότι τέτοιους έχουν να αντιμετωπίσουν στην Ευρώπη. Μάλιστα είπε ότι η βελτίωση της Φυσικής κατάστασης των αθλητών μπορεί εύκολα να γίνει μέσα στο γήπεδο.

Στην συνέχεια ο Θ. Ροδόπουλος αναφέρθηκε στις άτυπες επιτροπές που προωθεί ο ΣΕΠΚ και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους τη συμμετοχή τους.

Επόμενη συγκέντρωση ορίστηκε στις 16/05/2011 στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Μίκρα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software