Δεν ήρθε το 2/2 στις ελληνικές πρεμιέρες

| Έλληνες του Εξωτερικού

hatzidaki Το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Κίνας και του Κοσόβου έδωσαν αυτή την εβδομάδα Χριστόπουλος και Τακιανός αντίστοιχα. Ο πρώτος μπορεί να μην χαμογέλασε, όμως ο δεύτερος έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Με... τρένο μοιάζει η Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη, νέα νίκη για Δικαιουλάκο. Κατσικάρης, Δέδας, Χουγκάζ, Κούκος και Δικταπανίδης δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκες.

hatzidaki Το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Κίνας και του Κοσόβου έδωσαν αυτή την εβδομάδα Χριστόπουλος και Τακιανός αντίστοιχα. Ο πρώτος μπορεί να μην χαμογέλασε, όμως ο δεύτερος έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Με... τρένο μοιάζει η Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη, νέα νίκη για Δικαιουλάκο. Κατσικάρης, Δέδας, Χουγκάζ, Κούκος και Δικταπανίδης δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκες.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν γινόταν να ζητήσει ο Φώτης Τακιανός στον παρθενικό του αγώνα εκτός Ελλάδας. Ο βορειοελλαδίτης τεχνικός είδε την Μπασκίμι να διαλύει εκτός έδρας την Κερασάν με το ευρύ 101-66. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Τακιανού ανέβασε το ρεκόρ της σε 3-2 και μπήκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος του Κοσόβου.
Το... τσιπάκι γύρισε για την Πολκοβίτσε που πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο γυναικείο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Τα κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του συνεργάτη του, Πέτρου Πρέκα, επιβλήθηκαν με 87-66 της Σιέντλιτσε κι έτσι με ρεκόρ 3-4 ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Η Χατάι... τρελαίνει κόσμο στο γυναικείο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Η ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκη έπειτα από τέσσερις στροφές παραμένει αήττητη με την Τσανίκ Μπελεντίγιεσπορ να είναι το τελευταίο θύμα της (90-82).

Οι λεπτομέρειες στέρησαν ένα ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Κίνας στον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός είδε την ομάδα του, Beijing Ducks να χάνει εκτός έδρας με 93-87 από τους δράκους της Γιανγκσού κι έτσι δεν κατάφερε να ανοίξει από νωρίς λογαριασμό.
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Ισραήλ γνώρισε η Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ηττήθηκαν εντός έδρας με 86-74 από την Μακάμπι Ασντόντ κι έτσι η αήττητη πορεία τους διακόπηκε την τέταρτη αγωνιστική.
Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην έδρα της Γκαζιάντεπ, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν τάσεις... αυτοχειρίας. Οι παίκτες του Στέφανου Δέδα είδαν την Εσκίσεχιρ να φεύγει με το δίποντο από την έδρα τους κερδίζοντας με 119-118 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε έπειτα από δύο παρατάσεις. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες για τη Γκαζιάντεπ που πλέον βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας.
Η τύχη δεν ήταν στο πλευρό του Κρις Χουγκάζ αυτό το Σαββατοκύριακο. Η USK Πράγα ήταν κοντά στη νίκη, όμως η Μπρνο κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα να «αλώσει» την Τσέχικη πρωτεύουσα κερδίζοντας με 69-67. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι είδαν το ρεκόρ τους να πηγαίνει στο 2-3 και να πέφτουν στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Το Ανόβερο είχε τον τίτλο του φαβορί κι αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει απέναντι στην Γκέτιγκεν για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γερμανίας. Οι «βιολέτες» του Γιάννη Κούκου ηττήθηκαν με 68-44 και πλέον με ρεκόρ 1-6 βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η καλή πορεία της Βίσμπι στο γυναικείο πρωτάθλημα της Σουηδίας δεν συνεχίστηκε, καθώς η Νόρκεπινγκ επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη στα κορίτσια του Πασχάλη Λέρα. Τα «δελφίνια» νίκησαν με 64-55 και έριξαν στην 5η θέση της βαθμολογίας τις Ladies της Βίσμπι.
Σουτάροντας 20 βολές λιγότερες (21 έναντι 41) η osb Hellenen μπόρεσε να κοντράρει και να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο Visbiburg, όμως στο τέλος λύγισε με 81-83. Οι παίκτες του Χρήστου Δικταπανίδη στάθηκαν επάξια, όμως δεν πήραν το δίποντο κι έτσι πλέον στη β' κατηγορία της Γερμανίας βρίσκονται με ρεκόρ 3-3.

Σήμερα η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη φιλοξενεί την Ρίγα για την VTB, ενώ για την ίδια διοργάνωση η Αστάνα του Κώστα Φλεβαράκη φιλοξενείται από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα σε έναν ελληνικό προπονητικό «εμφύλιο».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software