Με θετικό πρόσημο

| Έλληνες του Εξωτερικού

koukos Το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε βρήκε τους περισσότερους Έλληνες τεχνικούς που εργάζονται στο εξωτερικό να απολαμβάνουν τη «γλυκιά» γεύση της νίκης. Πιο συγκεκριμένα το δίποντο πανηγύρισαν οι Χουγκάζ, Ζούρος, Κούκος, Δικαιουλάκος και Χατζηδάκη. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι Μπαρτζώκας και Παπαθεοδώρου.

koukos2 Το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε βρήκε τους περισσότερους Έλληνες τεχνικούς που εργάζονται στο εξωτερικό να απολαμβάνουν τη «γλυκιά» γεύση της νίκης. Πιο συγκεκριμένα το δίποντο πανηγύρισαν οι Χουγκάζ, Ζούρος, Κούκος, Δικαιουλάκος και Χατζηδάκη. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι Μπαρτζώκας και Παπαθεοδώρου.

Τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Αυστρίας πέτυχε η Όμπερβαρτ που... διέλυσε με 81-56 την Βιέννα. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας χτίσει διαφορά τριών βαθμών από την δεύτερη Γκμούντεν.
Η Ιγκοκέα μπορεί να είχε μεγάλες φιλοδοξίες για το παιχνίδι της κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, όμως η ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της επικρατώντας μέσα στην Ποντγκόριτσα με 75-60. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μαυροβουνίου ανέβασε στο 13-5 το σερί της στην Αδριατική Λίγκα κι έτσι παρέμεινε μαζί με την Τσεντεβίτα στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Το εμπόδιο της Τούσλι Μπερλίν δεν αποδείχτηκε ικανό να ανακόψει την εξαιρετική πορεία της Γκέτιγκεν. Η ομάδα του Γιάννη Κούκου επιβλήθηκε εκτός έδρας με 71-58 κι έτσι συνέχισε να μοιράζεται την κορυφή της δεύτερης κατηγορίας γυναικών της Γερμανίας μαζί με τις Νέους και Βολφπακ.
Η Μπότας λίγο έλειψε να κάνει τη... ζημιά στη Φενέρμπαχτσε, όμως έστω και στο τέλος οι παίκτριες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του άμεσου συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα, κατάφεραν να επικρατήσουν με 64-60. Με αυτή τη νίκη η Φενέρ διατηρήθηκε στην κορυφή του γυναικείου πρωταθλήματος της Τουρκίας έχοντας απόσταση δύο βαθμών από την Γαλατάσαραϊ.
Για την ίδια διοργάνωση σημαντικότατη νίκη πανηγύρισε και η Χατάι, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας με 79-61 της Τζίρνε Ουνιβερσιτέσι. Οι παίκτριες της Κατερίνας Χατζηδάκη με αυτό το δίποντο βρέθηκαν σε πενταπλή ισοβαθμία που τις φέρνει στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.
Με τον Γιώργο Μπόγρη να κάνει double double (16., 11ριμπ.) η Τενερίφη «πλήγωσε» την Μπαρτσελόνα και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας στην ACB. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε με 71-60 κι έτσι είδε την Ρεάλ να την προσπερνά και να την αφήνει στη δεύτερη θέση μαζί με τις Βαλένθια και Τενερίφη.
Για τρία δεκάλεπτα έδειχνε να μπορεί να κάνει την έκπληξη, όμως στην τελευταία περίοδο «έσπασε». Η μαχητική Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Χίμκι γνωρίζοντας την ήττα με 83-66 κι έτσι υποχώρησε στην 7η θέση της VTB.

Σήμερα η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη έχει... ντέρμπι, καθώς για την VTB φιλοξενείται στην έδρα της Ούνικς Καζάν.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software