Ιτούδης ο προπονητής της χρονιάς!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Itoudis euroleague Οι Έλληνες προπονητές συνεχίζουν να θριαμβεύουν! Ο Δημήτρης Ιτούδης, πρωταθλητής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναδείχτηκε "προπονητής της χρονιάς" από τη Euroleague. Δεύτερος στη λίστα, ένας ακόμη δικός μας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί αμφότερους για τη (νέα αυτή) διάκριση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, που κατέκτησε φέτος τον τίτλο με την ΤΣΣΚΑ (αλλά και την VTB League για δεύτερη σερί χρονιά), αναδειχτηκε "coach of the year" στη Euroleague. Είναι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που το πετυχαίνει, μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα το 2013. Μάλιστα ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν αναδείχτηκε δεύτερος σε ψήφους. Ψηφίστηκαν ακόμη οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρ) και Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ Κούτσα).

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία του Δημήτρη Ιτούδη και των Ελλήνων προπονητών που θριαμβεύουν τα τελευταία χρόνια ΚΑΙ εκτός των συνόρων. Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να συγχαρεί τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα (που μιλησαν μάλιστα στο πρόσφατο Διεθνές Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη) και να τους ευχηθεί ανάλογη συνέχεια.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software