Επιτυχημένο καμπ στην Πάτμο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

apostolos kontos Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το "Basketball Camp" που λαμβάνει χώρα στην Πάτμο και είναι ενταγμένο στο καλεντάρι του ΣΕΠΚ. Ο επίτιμος δημότης Πάτμου και ενεργό μέλος του Συνδέσμου, Απόστολος Κόντος μοιράστηκε τις πλούσιες γνώσεις του με τα παιδιά του νησιού και έδειξε ότι ο ήχος της πορτοκαλί μπάλας μπορεί να ακούγεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

patmos camp Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το "Basketball Camp" που λαμβάνει χώρα στην Πάτμο και είναι ενταγμένο στο καλεντάρι του ΣΕΠΚ. Ο επίτιμος δημότης Πάτμου και ενεργό μέλος του Συνδέσμου, Απόστολος Κόντος μοιράστηκε τις πλούσιες γνώσεις του με τα παιδιά του νησιού και έδειξε ότι ο ήχος της πορτοκαλί μπάλας μπορεί να ακούγεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από έναν πολύπειρο προπονητή και παλαίμαχο διεθνή αθλητή με πολλές διακρίσεις όπως είναι ο Απόστολος Κόντος είχαν για ακόμα μία χρονιά οι νεαροί και νεαρές καλαθοσφαιριστές της Πάτμου και των γύρω νήσων.
Από τις 17 μέχρι τις 19 Αυγούστου πολλά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 ετών και άνω συμμετείχαν στο "3ο Basketball Camp" που έγινε για ακόμα μία χρονιά υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και με την υποστήριξη του δήμου Πάτμου.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software