Θερμά συγχαρητήρια

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sfairo Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Έλληνες προπονητές που οδήγησαν τις ομάδες τους στο φάιναλ-φορ, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του. Όλοι τους παρουσιάσαν εκπληκτικό προπονητικό έργο και αξίζουν τα εύσημα. Παράλληλα ο ΣΕΠΚ συγχαίρει σύσσωμη την ομάδα του Ολυμπιακού για το κατόρθωμα της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ μιλώντας εξ ονονόματος όλων των Ελλήνων Προπονητών, επιθυμεί να συγχαρεί τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που οδήγησαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Μαδρίτης, στην γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παράλληλα τα εύσημα αξίζουν οι άμεσοι συνεργάτες τους, ο Ανδρέας Πιστιόλης (ΤΣΣΚΑ) και οι Τόμιτς, Γεραγωτέλης, Μαρμαρινός και Κουτσοκέρας (Ολυμπιακός).

Παρουσιάσαν σπουδαίο προπονητικό έργο σε όλη τη διάρκεια της Euroleague και κέρδισαν με το σπαθί τους την πανευρωπαϊκή αναγνώριση. Και οι δύο στην πρώτη τους χρονιά ως head coach στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση γνώρισαν την επιτυχία και επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών που τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Παράλληλα ο ΣΕΠΚ θέλει να συγχαρεί σύσσωμη την ομάδα του Ολυμπιακού, τους παίκτες, το τιμ και τη διοίκηση για αυτή την πρόκριση, την τέταρτη στα τελευταία έξι χρόνια, καθώς εξακολουθούν να κρατούν ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ, διαφημίζοντας το άθλημα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software