Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

prop Την Δευτέρα 12/1/2015 και ώρα 19:00 έγινε η πρώτη συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος για το 2015 με βασικό ομιλητή τον προπονητή της αντρικής ομάδας του ΚΑΟΔ κ. Μέξα Κώστα και με θέμα συζήτησης την αμυντική φιλοσοφία της ομάδας της Δράμας στην Α1.

prop1 Η συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ ήταν σημαντική ενώ παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου Α. Μαρκόπουλος & Π. Μουρατίδης καθώς και παλαιότερα μέλη του ΣΕΠΚ όπως ο coachΡοδόπουλος και ο Δημήτρης Γαλάνης.

Ο coachΜέξας στην ομιλία του ανέπτυξε διεξοδικά την αμυντική φιλοσοφία της ομάδας του, αναφέροντας πολλά παραδείγματα από την περσινή αλλά και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες στην αντιμετώπιση του pick ‘n’ roll αλλά και γενικά στην φιλοσοφία του σε σχέση με ολόκληρο το αμυντικό κομμάτι.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης αφού ευχαρίστησε τον coachγια τις πολύτιμες πληροφορίες του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ημερομηνία της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του Συνδέσμου καθώς και για τις βραβεύσεις των προπονητών.

Η μηνιαία συγκέντρωση έληξε και το νέο ραντεβού δόθηκε για την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACEτην Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00. Η επόμενη συγκέντρωση των προπονητών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/2/2015 στα γραφεία του ΣΕΠΚ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software