Σενάρια για D’Antoni

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

dantoni Μετά την απόλυση του Μάικ Μπράουν οι Λέικερς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Αρχικά πρώτο φαβορί ήταν ο Φιλ Τζάκσον, όμως σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του 67χρονου τεχνικού αποτέλεσαν τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις. Όλα πλέον δείχνουν πως το χρίσμα για την τεχνική ηγεσία των "λιμνανθρώπων" θα το πάρει ο άλλοτε προπονητής των Knicks, Suns, Nuggets, Blazers,  Mike D'Antoni.

dantoni Μετά την απόλυση του Μάικ Μπράουν οι Λέικερς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Αρχικά πρώτο φαβορί ήταν ο Φιλ Τζάκσον, όμως σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του 67χρονου τεχνικού αποτέλεσαν τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις. Όλα πλέον δείχνουν πως το χρίσμα για την τεχνική ηγεσία των "λιμνανθρώπων" θα το πάρει ο άλλοτε προπονητής των Knicks, Suns, Nuggets, Blazers, Mike D'Antoni.
Ο D'Antoni την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο απολύθηκε από τους Knicks. Η φιλοσοφία του ως προπονητή είναι επιθετική αφήνοντας την ελευθερία των κινήσεων στους παίκτες του. Η αμυντική συμπεριφορά, όμως,  των ομάδων του προκάλεσε ουκ ολίγες φορές αφορμή για σκληρή κριτική.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software