Ο ΣΕΠΚ διευκρινίζει (09/11/12)

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

block_proponiti Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διευκρινίζει ότι καλεί τους υποψήφιους για τις Σχολές Προπονητών (Α, Β, Γ Κατηγορίας) να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε αυτές. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν προσεχώς, όταν ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες.

Ο ΣΕΠΚ καλεί όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις Σχολές Προπονητών, να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος (συμπληρώστε την αίτηση εδώ) την οποία θα αποστείλουν στο e-mail του ΣΕΠΚ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), σε αυτό της ΕΟΚ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο φαξ του Συνδέσμου (210 - 9532603), αναφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες: το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, το έτος γεννήσεως, σπουδές και τίτλους σπουδών, διεύθυνση, τηλέφωνο και την κατηγορία της σχολής στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν, τον τόπο και την κατηγορία της σχολής σύμφωνα με το σχέδιο αίτησης που είναι ανηρτημένο στο πεδίο «αιτήσεις» στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Από το πλήθος των συμμετοχών θα αποφασιστεί το ποιες σχολές θα λειτουργήσουν, το πότε θα λειτουργήσουν, αλλά και το πόσο θα κοστίσει η συμμετοχή σε αυτές. Κατόπιν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής. Επομένως ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί οι λεπτομέρειες που αφορούν τις Σχολές, όπως  η ημερομηνία διεξαγωγής, το πρόγραμμα σπουδών κτλ. Κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες βδομάδες.


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software