Μπαρτζώκας: "Τιμή μου..."

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bartzokas Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Sepk.gr για την επικείμενη παρουσία του στο Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011" και το θέμα που θα αναλύσει. "Είναι ιδιαίτερη τιμή" τόνισε ο έμπειρος προπονητής.


Ο head coach του Πανιωνίου, που έχει εμπειρία από την Α1 μετά το πέρασμα του από την Ολύμπια Λάρισας και το Μαρούσι, θα αναφερθεί σε ομαδική επιθετική τακτική.

Συγκεκριμένα θα αναλύσει την "επίθεση εναντίον άμυνας που οδηγεί στη baseline", ένα θέμα που απασχολεί πολλούς προπονητές αφού η συγκεκριμένη αμυντική τακτική συναντιέται ολοένα και πιο συχνά σε όλες τις κατηγορίες.

"Δεν έχω συνηθίσει το ρόλο του ομιλητή και για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει περισσότερο αυτός του ακροάτη στην εξέδρα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, τα οποία αισθάνομαι ότι με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου και για αυτό αισθάνομαι ότι η πρόσκληση του Συνδέσμου ήταν ιδιαίτερα τιμητική" τόνισε ο Γιώρογς Μπαρτζώκας που θα μιλήσει για πρώτα φορά σε Διεθνές Σεμινάριο.

"Βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ομάδες να επιλέγουν ως αμυντική τακτική στα pick-n-roll που οδηγούν στο κέντρο αυτό που λέμε "push down", την άρνηση δηλαδή και την κατεύθυνση προς την τελική γραμμή. Για αυτό κι επέλεξα αυτό το θέμα, στο οποίο θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικές ιδέες για το πως μπορεί η επίθεση να βρει εκ νέου λύσεις" συνέχισε ο έμπειρος προπονητής.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software