Μάρτυρας, όχι κατηγορούμενος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
spahija Στη μέση ενός πρωτοφανούς σκανδάλου βρίσκεται ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Νέβεν Σπάχια. Η εφημερίδα "Novi List" έγραψε ότι ο Κροάτης τεχνικός κατηγορείται για εκλήματα πολέμου εις βάρος Σέρβων κατά τη διάρκεια της θητείας του στα σώματα ασφαλείας το 1991. Ο ίδιος το διαψεύδει, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ζητά από την εφημερίδα να ανακαλέσει.

Σε συνέντευξη στην "El Mundo Deportivo" ο έμπειρος προπονητής (έχει εργαστεί στην Κρκα Νόβο Μέστο, στην Λιέτουβος, στη Μακάμπι, στην Τσιμπόνα, στην Κάχα Λαμποράλ, στη Βαλένθια και στην εθνική Κροατίας" τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι πριν από μία εβδομάδα κατέθεσα σε ένα δικαστήριο στο Σπλιτ, αλλά δεν ήμουνα κατηγορούμενος, ήμουνα μάρτυρας του εισαγγελέα. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο δικηγόρος μου στην Κροατία, πρόκειται να ζητήσει από την εφημερίδα «Novi List», την διάψευση του δημοσιεύματος της και να επανορθώσει. Τέσσερις διευθυντές αστυνομίας στο σώμα που υπηρετούσα στη διάρκεια του πολέμου, είναι φυλακισμένοι και διεξάγεται έρευνα. Όλοι οι στρατιώτες που υπηρέτησαν υπό τις διαταγές τους, κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software