Ο Βαλαβανίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
valavanidis Ο Γιώργος Βαλαβανίδης, που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ το 1988 επιστρέφει 22 χρόνια μετά, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή, αναλαμβάνοντας ρόλο στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Βαλαβανίδης θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από τη σεζόν 2010-2011. Ο Γιώργος Βαλαβανίδης επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Βαλαβανίδης γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1974 στη Γερμανία, έχει ύψος 2μ.04 και στον ΠΑΟΚ βρέθηκε το 1988, ως αθλητής των ακαδημιών. Πολύ γρήγορα συμμετείχε και στην πρώτη ομάδα και ως της μέλος της κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, αλλά και το Κύπελλο Κόρατς το 1994. Ηταν διεθνής με την Εθνικές ομάδες παίδων (14 συμμετοχές) και εφήβων (29 συμμετοχές), ενώ κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ παίδων που έγινε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Βαλαβανίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής τη σεζόν 2009-2010 αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αλλά και της νέας σελίδας που ανοίγει στην καριέρα του, ο Γιώργος Βαλαβανίδης δήλωσε: "Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος, που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω στον ΠΑΟΚ για να συνεργαστώ και πάλι με την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το μπάσκετ, την ομάδα που με ανέδειξε και την ομάδα που αγαπώ. Είχα την τύχη, στο διάστημα που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίους προπονητές και μεγάλους παίκτες, ένας εκ των οποίων, ο Νίκος Σταυρόπουλος μου δίνει τώρα την ευκαιρία να έχω και πάλι έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στο πολύ σημαντικό κομμάτι της υποδομής και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software