Ανανέωσε ο Λυκογιάννης με Ίκαρο/Έσπερο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
lykos Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει στο τιμόνι του Ικάρου/Εσπέρου ο Άρης Λυκογιάννης! Ο 41χρονος προπονητής που οδήγησε σε δύο χρονιές την ομάδα από την Β' Εθνική στην Α2 κι από την Α2 στην Α1, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Καλλιθέας με... συνοπτικές διαδικασίες.

Φέτος ο Ίκαρος/Έσπερος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, διεκδικώντας παράλληλα με αξιώσεις και το πρωτάθλημα της Α2 στην παρθενική του κιόλας συμμετοχή στην κατηγορία.

«Οι συνθήκες που έχω συναντήσει στον Ίκαρο-Έσπερο είναι ιδανικές για κάθε προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Μας περιμένει ένα καλοκαίρι γεμάτο δουλειά, αλλά το σημαντικότερο είναι να τελειώσουμε τη σεζόν στην Α2, όσο το δυνατόν πιο πετυχημένα. Το οφείλουμε, άλλωστε, στον πρόεδρο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτελέσει ένα καταπληκτικό έργο και θέλει η ομάδα να διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια» τόνισε ο ίδιος.

Ο Άρης Λυκογιάννης ξεκίνησε την καριέρα του στη Γλυφάδα και εργάστηκε ακόμη στον Έσπερο, στον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής, στον Παπάγου, στον Σπόρτιγκ και στο Παγκράτι.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software