Μεσίνα: "Ωριμότητα, συνεργασία και λίγα λάθη"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
messina_real Ο Έτορε Μεσίνα οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, με την οποία η ομάδα του ισοφάρισε την προημιτελική σειρά στο 1-1. Ο προπονητής των Μαδριλένων υπογράμμισε ως κλειδιά του αγώνα τα λίγα λάθη, την καλή άμυνα στο pick-n-roll, τη συνεργασία στην άμυνα, την ωριμότητα του Τόμιτς και την άμυνα του Μπούλοκ.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή δώσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τώρα επιστρέφουμε στο "σπίτι" μας με το σκορ στο 1-1. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να προετοιμαστούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Δείξαμε εξαιρετική συμπεριφορά, βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον στο παρκέ και δεχτήκαμε ότι τα λάθη μας είναι μέρος του αγώνα, τα πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ και προσέξαμε ιδιαίτερα τη μπάλα στην επίθεση μας. Κάναμε μόλις πέντε λάθη κι αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί πνευματικά για τα επόμενα ματς.

Ο Τόμιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας παίκτης για το μέλλον της Ρεάλ. Είναι ώριμος, μαθαίνει γρήγορα κι είμαστε χαρουμενοι που τον φέραμε στη Μαδρίτη.

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στα δύο παιχνίδια, είχαμε ιροσσοπία και σταματήσαμε το pick-n-roll τους. Παίξαμε καλή ομαδική άμυνα, είχαμε πολές βοήθειες και συνεργαστήκαμε καλά, κάτι που μας έκανε ακόμη πιο δυνατούς.

Δεν πιστεύω ότι το πλεονέκτημα έδρας είναι τόσο σημαντικό στη σειρά, παρότι τόσο στο "Βισταλέγκρε", όσο και στο "Παλαού Μπλαουγράνα" οι οπαδοί δίνουν ώθηση στον γηπεδούχο. Εμείς θέλουμε να ξεπεράσουμε την πίεση, να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούν να μας κερδίσουν, όπως τους κερδίσαμε εμείς σήμερα. Η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη σπουδαία νίκη και εμείς δεν νιώθουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι κι η νίκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μας βοηθάει. Σήμερα είχαμε τη βοήθεια του Μπούλοκ. Έπαιξε καλή άμυνα και νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό του".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software