Ιβάνοβιτς: “Ρίσκο η επίθεση”

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
ivanovic_2.jpg Η Κάχα Λαμποράλ μπορεί να κέρδισε το Μαρούσι με 103-86, όμως, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με το ότι η ομάδα του πήρε ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Σέρβος προπονητής της ισπανικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική ισπανική εφημερίδα "El Correo" τόνισε ότι το Μαρούσι έχει δυναμική και ικανότητες και πως η νίκη για την Κάχα ήρθε εξαιτίας της καλής της επιθετικής βραδιάς. Όσο για την Ευρωλίγκα γενικότερα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι το επίπεδο δεν είναι το ίδιο με τις περασμένες σεζόν.

ivanovic_2.jpg Η Κάχα Λαμποράλ μπορεί να κέρδισε το Μαρούσι με 103-86, όμως, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με το ότι η ομάδα του πήρε ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Σέρβος προπονητής της ισπανικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική ισπανική εφημερίδα “El Correo” τόνισε ότι το Μαρούσι έχει δυναμική και ικανότητες και πως η νίκη για την Κάχα ήρθε εξαιτίας της καλής της επιθετικής βραδιάς. Όσο για την Ευρωλίγκα γενικότερα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι το επίπεδο δεν είναι το ίδιο με τις περασμένες σεζόν.

Το παιχνίδι με το Μαρούσι το κέρδισε η καλή επίθεση και όχι η άμυνά μας που σε όλο το ματς ήταν κακή. Το να κερδίζεις παιχνίδια με την επίθεση είναι... τζόγος και αυτό δεν μου αρέσει πολύ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ήταν η τρίτη μας νίκη στη διοργάνωση και οι νίκες πάντα είναι βάλσαμο για όλες τις ομάδες του κόσμου.

Είχαμε δει στο βίντεο ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να κερδίσεις το Μαρούσι. Εμείς παίξαμε καλά στην επίθεση, γυρίσαμε σωστά τη μπάλα. Οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να κλείσουν τις γραμμές στην δική τους άμυνα και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Κρατάμε τη νίκη, όμως πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την αμυντική μας λειτουργία, διαφορετικά στο μέλλον θα έχουμε προβλήματα”.

Όσο για την Ευρωλίγκα γενικότερα...

Το επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται μέσα στα παρκέ δεν είναι κακό. Σίγουρα όμως, υπάρχουν λιγότερες σούπερ ομάδες από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Αρκετοί σύλλογοι είναι αποδυναμωμένοι και τα ακλόνητα φαβορί είναι λιγότερα. Σε επίπεδο ανταγωνισμού αυτό ίσως να είναι καλύτερο, όμως, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε φέτος ένα βήμα μπροστά”.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software