Ο Πανιώνιος Λέρου ζητά προπονητή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

basketball-with-whistle.jpg Ο Πανιώνιος Λέρου με επιστολή του στον ΣΕΠΚ, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για προπονητή, ο οποίος επιθυμεί να εργαστεί στο νησί. Η ενασχόληση του υποψηφίου θα είναι στα τμήματα υποδομής, τα οποία αριθμούν 120 παιδιά ηλικίας από 5 ως 18 χρονών.

basketball-with-whistle.jpg Ο Πανιώνιος Λέρου με επιστολή του στον ΣΕΠΚ, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για προπονητή, ο οποίος επιθυμεί να εργαστεί στο νησί. Η ενασχόληση του υποψηφίου θα είναι στα τμήματα υποδομής, τα οποία αριθμούν 120 παιδιά ηλικίας από 5 ως 18 χρονών. Στον Πανιώνιο Λέρου γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στα τμήματα υποδομής, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο 2007-08 το εφηβικό τμήμα του συλλόγου έφτασε μέχρι και την τελική τετράδα.

Η ομάδα προπονείται στο νέο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, ενώ ήδη εργάζεται εκεί ο τεχνικός Γιώργος Χατζηδάκης. Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Δημητρακόπουλο στο τηλέφωνο 6936-830601 (Ικανοποιητικές αποδοχές).

* Επίσης ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι ομάδες από τη Μέση Ανατολή (Λίβανος, Ιράν κτλ), εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν με Έλληνες προπονητές. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Συνδέσμου (κ. Αντώνη Κουρμούλη).  

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software