Σεμινάριο... All Star

| Δελτία Τύπου

irakleio-kentriki1 Η αυλαία του Τοπικού Σεμιναρίου που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης στο περιθώριο του ΕΚΟ All Star Game 2020 άνοιξε σήμερα (7/2) με χαρακτηριστικό γνώρισμα τις υψηλού επιπέδου ομιλίες των Σταύρου Νανάκου, Χρήστου Μαραυγάκη και Βαγγέλη Ζιάγκου αλλά και την τεράστια συμμετοχή των προπονητών που ταξίδεψαν από όλη την Κρήτη προκειμένου να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ηρακλείου και να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο. 

Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2020 άνοιξε με τον Σταύρο Νανάκο να αναλύει το "fast break and transition game" κερδίζοντας τους παρευρισκόμενους με τις λεπτομέρειες που μοιράστηκε. Μάλιστα, την ομιλία του παρακολούθησε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τίμησε εκ μέρους του ΣΕΠΚ τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στον Χρήστο Μαραυγάκη που αναφέρθηκε στο νευραλγικό κομμάτι της "ενδυνάμωσης στο γήπεδο –ευκινησία & footwork". Η πρώτη άκρως πετυχημένη ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Ρεθύμνου, Βαγγέλη Ζιάγκο να διδάσκει με πολλές προτάσεις και με μία φρέσκια ματιά "transition plays. Τάσεις και προτάσεις για όλες τις θέσεις".

Η αυριανή (8/2) μέρα θα είναι και πάλι πλούσια για τους προπονητές, καθώς λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των Rising Stars με τους All Time Stars θα λάβει χώρα η δεύτερη ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου του ΣΕΠΚ. Η αρχή θα γίνει με τον άμεσο συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Τζίμη Κουστένη, να αναλύει την "αντιμετώπιση στην off-ball screen", ενώ στην συνέχεια ο Γιάννης Κτιστάκης θα επικεντρωθεί στην "άμυνα στο low post με παγίδες". Η ημέρα και το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον, επίσης συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Γιώργο Βόβορα, ο οποίος θα διδάξει τις "ειδικές καταστάσεις στην επίθεση".

giannakis-avgenakis

giannakis-glyniadakis-avgenakis

mavragakis-irakleio

nanakos-irakleio

ziagkos-irakleio

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software