Ευχές για ένα καλό και υγιές 2016

| Δελτία Τύπου

pita thes 1

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη ΧΑΝΘ. Για την προσφορά τους στο άθλημα τιμήθηκαν οι Ροδόπουλος, Πιλαφίδης, Καλαντίδης, Ομοσπονδία Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, ενώ βραβεύτηκαν οι προπονητές της Βορείου Ελλάδος που σημείωσαν επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

pita thes 1 Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη ΧΑΝΘ. Για την προσφορά τους στο άθλημα τιμήθηκαν οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Κώστας Πιλαφίδης, Στέλιος Καλαντίδης, Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - International Police Association (IPA), ενώ βραβεύτηκαν οι προπονητές της Βορείου Ελλάδος που σημείωσαν επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης.

Το "παρών" από το ΔΣ του ΣΕΠΚ έδωσε ο α' αντιπρόεδρος Σούλης Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Παρασκευάς Μουρατίδης κι ο ταμίας Σωκράτης Ηλιάδης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Ορφανός, Βούλα Πατουλίδου Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ την ΕΚΑΣΘ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Σάββας Λόρτος όπως κι ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσουμής, καθώς κι οι εκπρόσωποι των Κριτών και Διαιτητών της Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά ήταν όμορφη, ενώ το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ προκάλεσε συγκίνηση σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους που γνωρίζουν την σπουδαία ιστορικότητα του χώρου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την όμορφη βραδιά

kipella

kosmos aithousa

markopoulos logos

timi rodo

pilafidis

timi

tsintaris

timi 2

tzimas ginaika

pita thes telos

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software