Αρχίζει το Διεθνές Σεμινάριο

| Δελτία Τύπου

sepk logo   Novasports LIGHT BACKGROUND-PNG

Η αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2014" ολοκληρώθηκε, καθώς αύριο το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα... μυστικά τους. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα έχει στο πλευρό του κι έναν κορυφαίο συμπαίκτη, καθώς τα κανάλια Novasports θα είναι χορηγός επικοινωνίας.

katsikaris Gkatzoulis Η αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2014" ολοκληρώθηκε, καθώς αύριο το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα... μυστικά τους. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα έχει στο πλευρό του κι έναν κορυφαίο συμπαίκτη, καθώς τα κανάλια Novasports θα είναι χορηγός επικοινωνίας.

Το προσεχές τριήμερο (20-22/6) τα προπονητικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" εκεί όπου ανοίγει την Παρασκευή (20/6) η αυλαία του Διεθνούς ChrisLowery Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2014". Κορυφαίοι προπονητές από την Ελλάδα και την Αμερική θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην αέναη προσπάθεια που κάνει για άρτια και σωστή γνώση. Dino-Gaudio Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φώτης Κατσικάρης, οι Αμερικανοί προπονητές, Ντίνο Γκόντιο και Κρις Λάουερι που στην καριέρα τους έχουν αναδείξει και συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες του ΝΒΑ αλλά και ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά θα μιλήσει σε Σεμινάριο στην Ελλάδα, Ανδρέας Γκατζούλης, θα αναλάβουν να αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα (το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου) αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

 

Novasports LIGHT BACKGROUND-PNG

Σε όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται για την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο πλευρό του όντας χορηγός επικοινωνίας θα βρίσκεται ένας δυνατός συμπαίκτης όπως είναι τα κανάλια Novasports που κατέχουν ηγετικό ρόλο στα αθλητικά τεκταινόμενα της χώρας. Ο ΣΕΠΚ και τα κανάλια Novasports θα προχωρήσουν μαζί προκειμένου να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος με την κατάρτιση και την εργατικότητα του τιμάει την Ελλάδα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το προφίλ των καναλιών Novasports

"Τα κανάλια Novasports, τα δημοφιλέστερα αθλητικά κανάλια με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία 20 χρόνων και έχοντας κάνει τις πρώτες High Definition και 3D παραγωγές στην Ελλάδα, δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαμβάνουν την ομάδα τους, σε όλα τα αθλήματα όπου και αν παίζει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από τις μεταδόσεις του πρωταθλήματος της Super League, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, της Euroleague Basketball, της Basket League και της Volley League. Επίσης, στα κανάλια Novasports προβάλλονται κορυφαία αθλητικά γεγονότα, από όλο τον κόσμο και όλα τα σπορ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, μέσω συσκευών tablets, laptops, smartphones, μέσα και έξω από το σπίτι, αρκεί να υπάρχει σύνδεση Wi-Fi internet".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software