Σε μπασκετικό κλίμα

| Δελτία Τύπου

kopi_pitas Το βράδυ της Κυριακής το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE απέκτησε "πορτοκαλί"  χρώμα. Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη όπου τιμήθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ, ενώ βραβεύτηκαν οι Βορειοελλαδίτες προπονητές, που κατέκτησαν τίτλο στην αγωνιστική περίοδο 2012-13. kopi_pitas Το βράδυ της Κυριακής το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE απέκτησε "πορτοκαλί"  χρώμα. Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη όπου τιμήθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ όπως οι Βαγγέλης Σαμαντζής, Δημήτρης Πάππας και Στέλιος Κουκουλεκίδης. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι Βορειοελλαδίτες προπονητές, που κατέκτησαν τίτλο στην αγωνιστική περίοδο 2012-13. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ αλλά και της πολιτικής. Μεταξύ άλλων με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΠΚ, πρώην υφυπουργός αθλητισμού και βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι βουλευτίνες κυρίες Ασημίνα Ξηροτύρη και Σταυρούλα Ξουλίδου, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαμασλής, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, ο δήμαρχος Συκεών - Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης kosmos Ψωμιάδης, ο κοσμήτορας των ΤΕΦΑΑ Σπύρος Κέλλης, ο Άγις Κυνηγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θανάσης Μάντσιος και ο προπονητής του Άρη Μίλαν Μίνιτς.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θόδωρος Ροδόπουλος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις θέσεις που κερδίζουν άξια σε ομάδες του εξωτερικού οι Έλληνες προπονητές, αλλά και στο υψηλό επίπεδο μόρφωσης και υπηρεσιών που προσφέρονται στο εσωτερικό της χώρας. Στο πάνελ εκτός του αντιπροέδρου του ΣΕΠΚ βρέθηκαν ο ταμίας, Σωκράτης Ηλιάδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Παρασκευάς Μουρατίδης, Δημήτρης Γαλάνης και Παναγιώτης Αθανασιάδης.

pappas

 

panel

 

 

 

 

 

 

 

samantzis

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software