Ξεκίνησαν οι Σχολές προπονητικής

| Δελτία Τύπου

sxoli_proponiton Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα μαθήματα για τη Σχολή Προπονητών Γ' κατηγορίας. Η συμμετοχή όπως αναμενόταν ήταν μεγάλη και μάλιστα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν υπάρξει τόσοι υποψήφιοι (περίπου 400 υποψήφιοι). Οι μελλοντικοί προπονητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα μαθήματα των Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Μίσσα και Θόδωρου Μπολάτογλου. sxoli_proponiton Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα μαθήματα για τη Σχολή Προπονητών Γ' κατηγορίας. Η συμμετοχή όπως αναμενόταν ήταν μεγάλη και μάλιστα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν υπάρξει τόσοι υποψήφιοι (περίπου 400 υποψήφιοι). Οι μελλοντικοί προπονητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα μαθήματα των Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Μίσσα και Θόδωρου Μπολάτογλου.

Ο Διευθυντής της Σχολής, Μιχάλης Αναστασιάδης μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) δήλωσε:

"Για πρώτη φορά είδαμε 400 άτομα να είναι υποψήφιοι σπουδαστές της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Η μεγαλύτερη Σχολή που είχε γίνει μέχρι τώρα ήταν λιγότεροι από 200 άτομα.
Η οργάνωση όσο και να προσπαθήσαμε να είναι ομαλή είχε μικροπροβλήματα εξαιτίας της πληθώρας των σπουδαστών και της διαχείρισης του χώρου, όμως τα όποια προβληματάκια ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα.
Γενικά εντυπωσιάστηκα από την συμμόρφωση των σπουδαστών στις υποδείξεις και στην κατανόηση που έδειξαν στις πρώτες δυσκολίες γι' αυτό και τα όποια προβλήματα λύθηκαν έγκαιρα. Την δεύτερη ημέρα υπήρξαν πολύ λιγότερα προβλήματα γιατί τα τμήματα είχαν τακτοποιηθεί και είχαν πάρει προγράμματα.
sxoles_2 Το ευχάριστο είναι ότι μετά από 6 χρόνια μη λειτουργίας της Σχολής πολλά άτομα έδειξαν ενδιαφέρον να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι γνωστό για τις δυσκολίες, τις απαιτήσεις και τη σοβαρότητα του.
Άπαντες έδειξαν διάθεση για να μάθουν, είχαν απορίες, συμμετείχαν ενεργά στα μαθήματα κι αυτά είναι στοιχεία που δίνουν κίνητρο στον εκάστοτε διδάσκοντα να προχωρήσει και πέρα από τα τυπικά πλαίσια της ύλης. Στο τέλος του μαθήματος πολλές φορές γινόταν μία συζήτηση όπου λύνονταν κάποιες απορίες.
Πλέον με βάση τις παρατηρήσεις των πρώτων δύο ημερών γίνεται απευθείας ενημέρωση ηλεκτρονικά για θέματα σπουδών, απουσιών και κατοχύρωσης μαθημάτων
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software