Επίσκεψη στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα"

| Δελτία Τύπου

xristodouleioΗ "Εβδομάδα Αγάπης" που άνοιξε την αυλαία της στο Ρέθυμνο έκλεισε σήμερα τον κύκλο της. Οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ, του ΕΣΑΚΕ και της ΓΓΑ έδωσαν το "παρών" στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα", το οποίο βρίσκεται στο Χαϊδάρι και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που στεγάζονται εκεί, γεμίζοντάς τα χαμόγελα.

xristodouleioΗ "Εβδομάδα Αγάπης" που άνοιξε την αυλαία της στο Ρέθυμνο έκλεισε σήμερα τον κύκλο της. Οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ, του ΕΣΑΚΕ και της ΓΓΑ έδωσαν το "παρών" στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα", το οποίο βρίσκεται στο Χαϊδάρι και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που στεγάζονται εκεί, γεμίζοντάς τα χαμόγελα.
Εκ μέρους του ΣΕΠΚ παραβρέθηκαν ο ταμίας του συνδέσμου, κ.Σωκράτης Ηλιάδης, καθώς και ο προπονητής του Περιστερίου, κ.Αργύρης Πεδουλάκης. Ο ΠΣΑΚ δήλωσε βροντερό "παρών" τόσο με τον αρχηγό του Περιστερίου Αντώνη Μάντζαρη, τον συμπαίκτη του στον Χρήστο Μαρίνο, αλλά και τους ξένους της ομάδας Σένσλι, Σκοτ, Κινγκ και Μότσνικ. Πέραν των "πριγκίπων της δυτικής όχθης" παραβρέθηκαν επίσης οι: Μάριος Μπατής, Γιάννης Αθανασούλας, Αλέξης Τόλλιας, Θοδωρής Βαρδιάνος και Νίκος Βούλγαρης. Εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ στο ίδρυμα βρέθηκε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου κ. Στέφανος Κιουριτζόγλου, ενώ από την ΓΓΑ ο κ.Βασίλης Ντάκουρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ομιλητών:

Ακριβή Κακλαμάνη (Αντιπρόεδρος του ιδρύματος): "Πρόκειται για ένα ίδρυμα παιδικής προστασίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1943 και αυτή τη στιγμή φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 4-22 ετών. Τα παιδιά έρχονται εδώ με εισαγγελική εντολή και σπουδάζουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Δεν υπάρχει καμία κρατική επιχορήγηση ούτε ενίσχυση από κάποιον φορέα, πέραν του κληροδοτήματος του ιδρυτή του και κάποιων ανθρώπων που βοηθούν. Είναι ευχάριστο να γίνονται τέτοιες κινήσεις όπως η σημερινή και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας".

Σωκράτης Ηλιάδης (ΣΕΠΚ): "Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή δύναμη. Η προσπάθεια που γίνεται είχε πολύ μεγάλη απήχηση παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει. Από τον ΣΕΠΚ είμαστε δεκτικοί σε τέτοιες κινήσεις που γίνονται. Καλώ ολόκληρο το ίδρυμα να έρθει σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά ματς της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού και να συνομιλήσει με τα κορίτσια που παίζουν στην ομάδα. Θα χαρούμε να τους φιλοξενήσουμε".

Στέφανος Κιουριτζόγλου (ΕΣΑΚΕ): "Η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιέπαινη. Ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και ο ΕΣΑΚΕ στέκονται δίπλα σε τέτοιες κινήσεις και καλό θα είναι να διοργανώνονται ανάλογες εκδηλώσεις και σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα κι όχι μόνο στις γιορτινές ημέρες. Όλα τα κορίτσια είναι προσκεκλημένα στο εντός έδρας παιχνίδι μας κόντρα στον Πανελλήνιο, ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν και το προσεχές All Star Game του ΕΣΑΚΕ, όπου κι αν γίνει αυτό, με όλα τα έξοδα πληρωμένα".

Βασίλης Ντάκουρης (ΓΓΑ): "Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και τα κορίτσια να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν, διεκδικώντας το. Ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη αγκαλιά και όλοι μας θα πρέπει να προσφέρουμε κάτι από τη μεριά μας".

Στο τέλος ο αρχηγός του Περιστερίου Αντώνης Μάντζαρης παρέδωσε στα παιδιά του ιδρύματος μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων παρεβρισκομένων παικτών, ενώ με δηλώσεις του τόνισε: "Δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας Μανώλης Παπαμακάριος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους παίρνουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software