Υψηλού επιπέδου Webinar

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

vovoras2 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τις "πιεστικές μορφές άμυνας σε όλο και το μισό γήπεδο".

vovoras1 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τις "πιεστικές μορφές άμυνας σε όλο και το μισό γήπεδο".

Το Σεμινάριο είχε διάρκεια περισσότερο από 2 ώρες και ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε διεξοδικά στο κομμάτι της "press defence, της χρησιμότητας της στο σύγχρονο μπάσκετ, τη μεθοδική διδακτική και την εφαρμογή της σε όλα τα επίπεδα". Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία ήταν τα πολλά βίντεο που προβλήθηκαν αλλά και το πλούσιο ασκησιολόγιο σε διαφάνειες που παρουσιάστηκε οπτικοποιώντας κάθε μέρος του Σεμιναρίου. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους κάτι που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Βόβορα για την υψηλού επιπέδου ομιλία του και παράλληλα δεσμεύεται ότι ανάλογου επιπέδου ομιλίες θα συνεχίσουν να γίνονται για να είναι ο Έλληνας προπονητής πάντα ενημερωμένος και πλήρως εφοδιασμένος για να αντεπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software