Στο κλειστό της Πυλαίας το "Θεσσαλονίκη 2016"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016" με ομιλητές τους Ιτούδη-Μπαρτζώκα και τα τεχνικά τιμ της ΤΣΣΚΑ και της Λοκομοτίβ Κουμπάν, θα διεξαχθεί στις 1-2 Ιουλίου στο κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και θα κοστίσει 50 ευρώ για τα μέλη του. 

Το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016" έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο (1-2 Ιουλίου). Ομιλητές θα είναι Έλληνες προπονητές που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Την Παρασκευή θα μιλήσουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Μποζίκας και Γιώργος Βαβέτσης. Το Σάββατο τη σκυτάλη θα πάρει ο νυν κατακτητής της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης, με το επιτελείο του: τον Ανδρέα Πιστιόλη και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν φέτος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όχι μόνο έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "8", αλλά έγινε και η δεύτερη ρωσική ομάδα στην ιστορία που προκρίνεται σε φάιναλ-φορ, όπου και κατέκτησε την 3η θέση. Όσο για την ΤΣΣΚΑ; Η περσινή χρονιά της ανήκει, καθώς κατέκτησε την VTB (δεύτερη συνεχόμενη για τον Δημήτρη Ιτούδη) αλλά και την Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2008. Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Euroleague.

Το Σεμινάριο όπως ανακοινώνει ο ΣΕΠΚ θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας και θα κοστίζει 50 ευρώ για τα μέλη του ΣΕΠΚ και 100 ευρώ για τα μη μέλη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software