Καλή προσπάθεια...

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

katsikarisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σχολιάζει την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στέκεται στην πολύ καλή προσπάθεια που έγινε από τον Φώτη Κατσικάρη, το τεχνικό τιμ και όλη την ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια στο νέο εγχείρημα.

Η Εθνική αποχαιρέτησε τη διοργάνωση μετά την ήττα από τη Σερβία στους "16", ωστόσο, δεν έχει κανέναν λόγο να επιστρέφει με σκυμμένο το κεφάλι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων και παρότι δεν έπαιξε το ίδιο καλά στην νοκ-άουτ φάση, άφησε ελπίδες για το μέλλον. Όχι μόνο με τον τρόπο που αγωνίστηκε, αλλά και με τη φιλοσοφία του προπονητικού τιμ και τις επιλογές νεών παικτών που εντάχθηκαν στο σύνολο και αναμένεται να συμπεριληφθούν στον κορμό της ομάδας που θα επιστρέψει τα επόμενα χρόνια στις θέσεις του βάθρου.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλει να υπογραμμίσει την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, αλλά και οι συνεργάτες του σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και να χειροκροτήσει παράλληλα την προσπάθεια των παικτών και όλων των μελών της Εθνικής. Διότι η προσπάθεια είναι η πιο σημαντική. Όταν είναι διαρκής και γίνεται με μεθοδικό τρόπο και τη σωστή διαχείριση των θετικών και των αρνητικών αποτελεσμάτων, δημιουργεί το δρόμο προς την επιτυχία.

Μετά από κακές προπονήσεις, ή μετά από ήττες (ακόμη και μετά τις πιο βαριές) οι ομάδες μαζεύονται στο κέντρο. Δίνουν τα χέρια, μοιράζονται 1-2 λόγια και ανανεώνουν το ραντεβού τους, διότι όπως αναφέρθηκε η προσπάθεια είναι διαρκής και δεν σταματάει ούτε μετά από μια νίκη, ούτε μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, που κουβαλάει αυτή τη βαριά κληρονομιά.

Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, κοιτάμε τον επόμενο στόχο. Οπότε...

Καλή προσπάθεια και καλή συνέχεια.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software