Ανέλαβε την Εφές ο Αγγέλου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

aggelouΟ Βαγγέλης Αγγέλου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εφές Αναντολού, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Τούρκικο σύλλογο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Χαλκιδαίος τεχνικός διαδέχεται τον Οκτάι Μαχμούτι και στην Euroleague θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην φάση του ΤΟΡ 16 τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. aggelouΟ Βαγγέλης Αγγέλου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εφές Αναντολού, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Τούρκικο σύλλογο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Χαλκιδαίος τεχνικός διαδέχεται τον Οκτάι Μαχμούτι και στην Euroleague θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην φάση του ΤΟΡ 16 τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα γίνει ο 8ος Έλληνας προπονητής που θα καθίσει ως πρώτος προπονητής σε πάγκο ξένης ομάδας στη Euroleague.
Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι η Εφές έγινε η πρώτη ομάδα που εμπιστεύεται την τύχη της σε δεύτερο Έλληνα προπονητή, καθώς είχε προηγηθεί το σύντομο πέρασμα του Ηλία Ζούρου. Με τη διαφορά ότι ο τελευταίος κάθισε μόνο για ένα ευρωπαϊκό ματς (το τελευταίο του Top-16 με την ΤΣΣΚΑ).

Ο Αγγέλου θα γίνει επίσης ο 3ος Έλληνας προπονητής που κάθεται σε πάγκο ξένης ομάδας μετά τον Φώτη Κατσικάρη (Μπιλμπάο) και τον Ηλία Ζούρο (Ζαλγκίρις Κάουνας).

Μόνο ένας προπονητής έχει καθοδηγήσει τρεις διαφορετικές ομάδες. Αυτός είναι ο Ηλίας Ζούρος (Ολυμπιακός, Ζαλγκίρις - δύο φορές, Εφές)
Τρεις  προπονητές έχουν κοουτσάρει δύο διαφορετικές ομάδες: ο Γιώργος Μπαρτζώκας (Μαρούσι, Ολυμπιακό), ο Αργύρης Πεδουλάκης (Περιστέρι, Παναθηναϊκό), ο Ηλίας Ζούρος (Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις) και ο Φώτης Κατσικάρης (ΑΕΚ, Μπιλμπάο).

Αναλυτικά η λίστα:
Παναγιώτης Γιαννάκης (Ολυμπιακός)
Αργύρης Πεδουλάκης (Περιστέρι, Παναθηναϊκός)
Φώτης Κατσικάρης (ΑΕΚ, Μπιλμπάο)
Λευτέρης Κακιούσης (ΑΕΚ)
Κώστας Φλεβαράκης (ΠΑΟΚ)
Γιώργος Μπαρτζώκας (Μαρούσι, Ολυμπιακός)
Ηλίας Ζούρος (Ολυμπιακός, Ζαλγκίρις, Εφές)

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software