Ιδανικό ξεκίνημα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
walbeck_gia_vasiki Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2013» στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε εξαιρετικές ομιλίες από τους Vance Walberg, Βαγγέλη Αγγέλου, Παναγιώτη Ζάλογγο και Luca Banchi αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τις δύο ημέρες του Σεμιναρίου που απέμειναν. walbeck_gia_vasiki Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2013» στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε εξαιρετικές ομιλίες από τους Vance Walberg, Βαγγέλη Αγγέλου, Παναγιώτη Ζάλογγο και Luca Banchi αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τις δύο ημέρες του Σεμιναρίου που απέμειναν.

Από νωρίς πλήθος προπονητών βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να λάβουν θέση. Το άνοιγμα του Σεμιναρίου έγινε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Γιάννη Ανδριανό, ενώ χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κύριος Γιώργος Πατούλης.
Τον... χορό των ομιλιών άνοιξε ο Αμερικανός, Vance Walberg, ο οποίος ανέλυσε το σύστημα που έχει εφεύρει και παίζεται παγκοσμίως την  "dribble drive motion offense". Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και για την ομιλία που ακολούθησε με τους Βαγγέλη Αγγέλου και τον γυμναστή Παναγιώτη Ζάλογγο να αναφέρονται στην "βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής με εκτέλεση αγωνιστικών ασκήσεων".
Η πρώτη επιτυχημένη ημέρα του Σεμιναρίου ολοκληρώθηκε με τον πρωταθλητή Ιταλίας, Luca Banchi να μοιράζεται κάποια μυστικά της Σιένα πάνω στο "transition game-collabotations and spacing".

Η αυριανή μέρα θα είναι επίσης σε υψηλό επίπεδο, καθώς ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς για την Ευρωλίγκα, Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τον συνεργάτη του, Χρήστο Μαρμαρινό θα μιλήσουν για την «αγωνιστική φιλοσοφία του Ολυμπιακού» αλλά και για την «εφαρμογή του scouting» στην αμυντική τακτική». Στην συνέχεια ο  Vance Walberg θα πάρει τα ηνία μιλώντας για την «dribble drive motion-drills», ενώ η αυλαία της δεύτερης ημέρας θα πέσει με τον Luca Banchi να αναλύει το «transition game - drills».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software