Τα ηνία στον Κυριακού

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
kiriakoy Η ήττα από τη Μεταμόρφωση Βόλου έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Δόξας Πεύκων. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Δικταπανίδης, υπέβαλε την παραίτηση του από την αντρική ομάδα και θα παραμείνει μόνο στα τμήματα υποδομής. Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων δεν άργησαν να βρουν τον κόουτς που θα τους οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β' εθνικής στο πρόσωπο του Δημήτρη Κυριακού. Ο πρώην προπονητής του Πιερικού και των εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων της Ιορδανίας θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας. kiriakoy Η ήττα από τη Μεταμόρφωση Βόλου έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Δόξας Πεύκων. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Δικταπανίδης, υπέβαλε την παραίτηση του από την αντρική ομάδα και θα παραμείνει μόνο στα τμήματα υποδομής. Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων δεν άργησαν να βρουν τον κόουτς που θα τους οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β' εθνικής στο πρόσωπο του Δημήτρη kiriakoy-2011-2012 Κυριακού. Ο πρώην προπονητής του Πιερικού και των εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων της Ιορδανίας θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας μας κύριος Χρήστος Δικταπανίδης μας ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προπονεί την ανδρική μας ομάδα στη Β' Εθνική. Θα παραμείνει όμως τεχνικός διευθυντής του σωματείου και θα υποστηρίξει τα τμήματα υποδομής που είναι και το κύριο μέλημα μας για το μέλλον.

Δημόσια τον ευχαριστούμε καθώς κάτω από την δική καθοδήγηση το σωματείο μας έζησε ιστορικές στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής Θεσσαλονίκης και την άνοδο από τη Γ' Εθνική στην Β' Εθνική. Είμαστε σίγουροι ότι το έργο του θα έχει την ίδια επιτυχία και στις ακαδημίες μας.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδος θα αναλάβει από σήμερα ο Δημήτρης Κυριακού. Ο κύριος Κυριακού έχει παραστάσεις από την καλαθοσφαίριση σε διεθνές επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία από το κολλεγιακό πρωτάθλημα Αμερικής, την εθνική Ιορδανίας και τα εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδος θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δίπλα του θα παραμείνει ο Γιάννης Ταιτζόγλου που ήταν και βοηθός του Χρήστου Δικταπανίδη
».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software