Έγινε η μηνιαία συγκέντρωση στη Βόρεια Ελλάδα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Sepk_logo Η μηνιαία συνάντηση των προπονητών της Β. Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 και όπως πάντα στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Μίκρα.
Η συμμετοχή των προπονητών ήταν η μεγαλύτερη της χρονιάς και έδειξε ότι οι Έλληνες προπονητές ενδιαφέρονται για τους νέους, αφού αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης. Sepk_logo Η μηνιαία συνάντηση των προπονητών της Β. Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 και όπως πάντα στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Μίκρα.
Η συμμετοχή των προπονητών ήταν η μεγαλύτερη της χρονιάς και έδειξε ότι οι Έλληνες προπονητές ενδιαφέρονται για τους νέους, αφού αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης.
Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ Θ. Ροδόπουλος αναφέρθηκε στην λειτουργία των ακαδημιών αλλά και των μικρών ηλικιών (παίδες - έφηβοι) δίνοντας το στίγμα στην συζήτηση που ακολούθησε.
Στην συνέχεια οι προπονητές τοποθετήθηκαν με πρώτο τον coach Γκάρυ Αρουτιούνωβ, που αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της ΧΑΝΘ. Συνέχισε την συζήτηση ο Γιάννης Τσιμπής που από την θέση του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ κατέθεσε την γνώμη του.
Ακολούθως οι coaches Μελετιάδης και Μπελούλης ανέλυσαν το πρόγραμμα μικρών ηλικιών στον ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Πολίτης με την μεγάλη του εμπειρία ανέφερε την λειτουργία των μικρών ηλικιών στην Ευρώπη ενώ ο Σταύρος Σαμακοβλής υπεύθυνος του Ανατόλια τόνισε ότι οι ασχολούμενοι με τις ακαδημίες σύλλογοι και γενικότερα στο basketball, έχουν τις ακαδημίες μόνο για εισπρακτικούς λόγους και δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Η συνάντηση τελείωσε με την πρόταση όλων και η επόμενη συνάντηση να ασχοληθεί με το θέμα των μικρών ηλικιών και ειδικότερα με τα παιδικά και τα εφηβικά.




Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software