"Επικίνδυνη η Βοσνία"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis Ο ασίσταντ κόουτς της Εθνικής, Δημήτρη Πρίφτης, αναλύει τον πρώτο αντίπαλο της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ. Διαβάστε την "ακτινογραφία" της Βοσνίας.

"Η Βοσνία είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και με ιδιαίτερη συνοχή. Διαθέτει αρκετούς παίκτες με πείρα σε επίπεδο Ευρωλίγκας, όπως οι Τελέτοβιτς, Μπαϊράμοβιτς και Ντόμερκαντ. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους. Αυτοί πλαισιώνονται και από κάποιους άλλους έμπειρους παίκτες, αλλά και κάποιους νεαρούς που έχουν ενθουσιασμό και υψηλό κίνητρο. Είναι μια σκληρή ομάδα, που της αρέσει να παίζει πολύ με τη σωματική επαφή. Δύναμή της είναι οι ψηλοί της, που δεν είναι μόνο καλοί μέσα στη ρακέτα, αλλά διαθέτουν και καλό μακρινό σουτ, όπως ο Τελέτοβιτς, ο Μπαϊράμοβιτς και ο Μπάβτσιτς.

Στην περιφέρεια ο Ντόμερκαντ είναι ο κύριος εκφραστής σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, ενώ ο Βασίλιεβιτς είναι πολύ οργανωτικός. Είναι γενικά ένας αντίπαλος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Κάθε παιχνίδι πρεμιέρας έχει ιδιαιτερότητες και θα πρέπει με ηρεμία, καθαρό μυαλό και πολλή ενέργεια να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι δίνοντας το 100% και ταυτόχρονα απολαμβάνοντας τον αγώνα" τόνισε ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software