Δάγλας τριετίας!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

alekos_daglas_mikri Στο τιμόνι του Πρωτέα Βούλας θα παραμείνει για την επόμενη τριετία ο Αλέκος Δάγλας! Ο έμπειρος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι διοικούντες την ομάδα και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
alekos_daglas Στο τιμόνι του Πρωτέα Βούλας θα παραμείνει για την επόμενη τριετία ο Αλέκος Δάγλας! Ο έμπειρος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι διοικούντες την ομάδα και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Αξίζει να αναφερθεί πως παρά το γεγονός πως ο Πρωτέας βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος και εν τέλει υποβιβάστηκε στα πλέι άουτ, στο κύπελλο λίγο έλειψε να κάνει το... θαύμα, χάνοντας στις λεπτομέρειες τον τίτλο από τον Αθηναϊκό...

Η δήλωση του Αλέκου Δάγλα:
"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για μένα το γεγονός ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Πρωτέα Βούλας, ένα σωματείο με τρόπο λειτουργίας που "σπανίζει" στις ημέρες μας. Οι ομάδες που καταφέρνουν να συνδυάσουν το οικογενειακό κλίμα και τον επαγγελματισμό είναι ελάχιστες κι αισθάνομαι ικανοποίηση που συνεργάζομαι με μια από αυτές. Δεν είναι συνηθισμένο, άλλωστε, μια διοίκηση να κοιτάει το... αύριο και όχι το σήμερα, όπως κάνει αυτή του Πρωτέα. Με τους ανθρώπους της ομάδας έχουμε θέσει μακροπρόθεσμους στόχους, για την υλοποίηση των οποίων υπόσχομαι να δουλέψω με αφοσίωση.
Συγκεκριμένα θέλουμε από κοινού να δημιουργήσουμε έναν ανταγωνιστικό κορμό, που θα πλαισιώνεται από τις αθλήτριες που προέρχονται από τα πλούσια σε ταλέντο τμήματα υποδομής. Επιδίωξη μας είναι αυτός ο κορμός να φέρει τον Πρωτέα άμεσα στην Α1 και να αποκτήσει τη δυναμική και τις εμπειρίες ώστε να πρωταγωνιστήσει σε αυτή για πολλά χρόνια".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software